Mijn media design jouw logo

7 dagen DIY Logo Challenge

Heb jij de DIY Logo Checklist al gedownload maar kom je ergens niet verder?

Zo niet, vind hem via hem deze link

Een van de succesfactoren van ondernemen is het Samen doen. Je wilt zo veel zelf doen als ondernemer, vooral in het begin, bijvoorbeeld omdat je nog geen budget hebt om bepaalde zaken uit te besteden. In 2020 heb ik mij aangesloten bij de Business Tribe, een communitee van de mannen van 365 dagen succesvol, check het via: 365 Business Tribe.

De Business Tribe veranderde veel voor mij omdat ik met gelijkgestemde ondernemers elke dag met mijn onderneming stappen zet. Je geeft elkaar advies en tips, super fijn. Er zijn veel ondernemers aangesloten bij de Tribe en ik merkte dat feedback op je logo vragen/ krijgen niet voor iedereen gemakkelijk is in zo’n grote groep.

Wil jij dat een ervaren designer met je proces meekijkt?

Doe mee met de 7 dagen DIY Logo Challenge. Deze challege heeft de waarde van een logo.

De Waarde van een logo?

Wat is een logo waard? Wat kost een logo? Nou, wat wil jij gaan doen met het logo? Komt het op merchandise? Ga je een groot bedrijf op richten? Ga je kaartjes drukken?

Ik heb logo sets gemaakt met een waarde van 550 euro, dit is in tijd uitgedrukt toen ik nog een laag designer uurtarief hanteerde. Het bevatte wel 15 verschillende formaten en kleurcombinaties. Lees het artikel over het logo proces waar je een voorbeeld ziet van een logset. Wat zou het logo van Nike waard zijn? Deze is voor de meeste onbetaalbaar, het staat op ontelbare items en iedereen kent het. Dus wat is het logo jou waard?

Ben jij ook Zzp-er?

De meeste mensen die ik tegen kom en een logo zoeken zijn vaak zelfstandige ondernemers. Het is een tip als jij zo’n zzp-er bent om dingen samen te doen zoals ik al schreef. Samen kom je verder en samen zie je meer dan twee ogen.

Wat nu als het jou 6 dagen x 30 minuten kost om tot een geweldig logo te komen? Dag 7 maakt de designer van jouw logo een vector bestand voor 29,99 euro.

7 dagen DIY Logo Challenge

Feedback van een ervaren logo designer via een besloten Facebook groep

De DIY Logo stappen samen doen

Via eenheden die je af kunt vinken

In 7 dagen jouw logo maar je kan ook..

Je eigen tempo volgen

Schrijf je geheel gratis in

JA ik doe mee met de DIY Logo Challenge

Neem deel aan de besloten Facebook groep

Het onderwerp hoef je niet persé in te vullen

Volg of like Mijn Media Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top