Focus nodig? DIY focus stappenplan!

Je hebt zo veel ideeën en plannen, hoe zorg je dat je ze werkelijk doet?

Het stemmetje in je hoofd..

“Ik kan dit niet allemaal alleen!” en “Ik wil het zelf doen”

“Ik wil niet kiezen!” en “Waar is mijn focus?”

Je hebt eigenlijk een personal coach nodig die je vertelt of helpt met wat je moet doen maar deze is te duur of je kunt niet kiezen? Coaching zit nu eenmaal niet bij de meeste producten die je online aanschaft tenzij je er heel veel voor betaald.

Herken je deze tegenstrijdigheden?

Ik heb een hoop tips en tricks om je ideeën te ordenen én uit te voeren verzameld, super voor multipotentials! Lees verder als je wilt weten wat dit is.

Hoe wordt je alles?

Door de modules van Mijn Media Design natuurlijk ;). Voor mij is het boek ‘Hoe wordt ik alles’ van Emilie Wapnick een openbaring geweest. Als je creatief bent en jij ooit gediagnostiseerd bent met AD(H)D of je zegt wel eens “Dat is de ADHD-er in mij”, dan is dit boek sowieso een aanrader om te lezen.

Vooral als jij je herkent in het volgende:

 • Je hebt veel studies gedaan en leert graag.
 • Je wilt blijven leren en jezelf ontwikkelen.
 • Je hebt weleens een bore-out gehad of juist een burn-out.
 • Je voelt je soms anders.
 • Afwisseling en nieuwe dingen zijn voor jou een must.
 • Creatief doen gaat je gemakkelijk af.
 • Je wordt afgeleid door allerlei leuke ideeën die je spontaan en vandaag wilt uitvoeren.
 • Je gaat voor 100%

Ook kun jij soms juist hyper focus hebben!

Hoe zou jij jezelf willen noemen? Gericht op jouw Super powers? Emilie heeft er vele namen voor opgesomd zoals multipotentialist, multi-passionate, generalist, scanner, veelweter, duizendpoot.. en er zijn allemaal verschillende Multipotentials. Ik ben totaal geen duizendpoot in de zin van ‘alles tegelijkertijd doen’.

Je ideeën echt uitvoeren

Mijn leven heb ik aan de hand van dit boek op mijn manier ingericht: ik werk aan verschillende projecten waar ik energie van krijg. Het rijtje hierboven past mij 100% en ik heb alles wat ik daarnaast leerde om focus te behouden en ideeën echt uit te voeren verzameld in één module om andere creatieve ondernemers te helpen hun passie(s) te volgen en hun ideeën waar te maken.

Mijn Media Design

Het idee van Mijn Media Design had ik al in 2015! Het idee had eerst een andere vorm, meer zoals een logo generator maar dat heb ik los gelaten. Ik wil ergens 100% achter staan, afwisselend werk leveren, creativiteit gebruiken en de creativiteit activeren en daarmee ondernemers echt helpen.

Zelf je focus regelen

Trello is een fantastisch hulpmiddel om lijstjes te maken en te ordenen en af te vinken. En het kan meer, dat ontdek je in dit stappenplan naar ideeën vorm geven.

“Ik wil graag de creativiteit in mensen activeren en startende ondernemer helpen.”

Nu weet je waarom ik deze stappen heb omschreven, omdat ik graag creatieve ondernemers met veel ideeën wil helpen focus te creëren, het DIY focus Stappenplan, om je ideeën waar te maken.

Dit is stap 1 in het kort:

 1. Alles op een rijtje zetten.

“Je krijgt helderheid in wat je wilt”

De uitgebreide stappen van DIY stap voor stap is gemakkelijk te volgen en je krijgt er een mooie bonus bij!

DIY Start Stap voor Stap

Naast een los stappenplan is er een pakket waar je alles in vindt dat je nodig hebt voor je onderneming om online reclame te maken en te verkopen. Je maakt concepten en krijgt de bronnen die je nodig hebt om zelf vorm te geven. Je zet alle informatie op 6 routekaarten.

De stappenplannen van DIY Start stap voor stap zijn zeer compleet en je krijgt er een mooie bonus bij!

Je eigen logo vormgeven 

Jouw Logo is voor de herkenning, de stempel die je drukt op al je media. DIY Logo Stappenplan is het eerste kindje van Mijn Media Design. Door deze stappen kun jij je eigen logo echt zelf maken door een concept te maken en daarna kun je het door Mijn Media Design laten vectoriseren zodat jouw logo overal scherp te zien is. Inbegrepen bij het pakket.

Je eigen website 

DIY website stappenplan

Met Mijn Media Design begin je simpel met een geheel gratis website om WordPress te leren kennen voor bijvoorbeeld jouw online Cv. Je kan met de kennis uit deze module zelf een uitgebreidere website starten met je eigen domeinnaam en provider. 

Dit stappenplan heeft een extra stap met de stappen die je kunt nemen voor ELKE website met eigen domeinnaam via een provider.

Je Socialmedia vormgeven 

DIY Socialmedia Stappenplan geeft jou een concept en handvaten om zelf je social media vorm te geven. Je maakt een keuze uit de beschikbare kanalen en maakt je eigen templates met gratis beschikbare online programma’s.

Je huisstijl ontwikkelen

Do it yourself huisstijl

Jouw huisstijl verdient aandacht! Je wilt uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Door deze stappen te volgen kun je zelf je visitekaartje en dergelijke vormgeven. Je hebt een basis om altijd op terug te vallen en een duidelijke uitstraling waardoor je in 1 oogopslag wordt herkent.

Je marketing bepalen 

DIY marketing

DIY Marketing Stappenplan geeft je inzicht en tools voor jouw online zichtbaarheid. Stap voor stap meer kennis en weten hoe jij je klanten gaat benaderen en bereiken. Een concept waar je altijd op terug kunt vallen.

Je ideeën vorm geven en uitvoeren

Het begint met FOCUS

DIY Focus Stappenplan staat boordevol informatie hoe je meer focus kunt krijgen en daarmee je ideeën en doelen vorm kunt geven en behalen. Een aanrader voor multipassionates om zo uiteindelijk met al je passies aan de slag te gaan.

De uitgebreide stappen van DIY stap voor stap zijn gemakkelijk te volgen en je krijgt er een mooie bonus bij!

Online live sessie Media Gids

De 6 stappenplannen van Mijn Media Design zit in het Start stap voor stap pakket:

 • Je logo vormgeven en scherp in beeld
 • Je huisstijl ontwikkelen en zelf maken
 • Je eigen website maken met WordPress
 • Je marketing bepalen
 • Je social media vormgeven
 • Je ideeën vorm geven

BONUS:

2X Online Design Coaching met Zoom

Wat kun je verwachten?

 • De module focus en flow helpt je vooruit.
 • De stappenplannen zijn helder en duidelijk omschreven.
 • Ik laat je weten wat goed is aan jouw designs.
 • Ik laat je weten wat beter kan.
 • Je kunt vragen verzamelen en in de coach sessie stellen.
 • Je kunt Live design aanvragen.
 • Korte vragen krijg je beantwoordt via de mail.
 • Je bespaart je eigen tijd en de tijd van het voorwerk door andere.