Mijn media design

JOUW Design

Alles wat jij met behulp van Mijn Media Design maakt daar ben en blijf jij 100% eigenaar van, dus: Dat IS Jouw Design. Je kunt je bestanden zo (laten) maken zodat jij deze zelf kunt gebruiken met behulp van bijvoorbeeld Canva. Dit programma is gratis en eenvoudig te gebruiken en dus goedkoper dan elk design laten opmaken door een designer. Zo kun jij professioneel voor de dag komen.

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Mijn media design is een platform waar jij terecht kunt om informatie te vinden om zo stap voor stap jouw media te maken voor je offline en online producten zoals je visitekaartje, website en posts voor social media kanalen. Veel artikelen zijn vrij beschikbaar, voor de stappenplannen betaal je eenmalig een bijdrage en daarmee krijg je toegang tot alle 6 de stappenplannen.

De 6 stappenplannen:

  • Je huisstijl ontwikkelen
  • Je logo vormgeven
  • Je eigen website
  • Je marketing bepalen
  • Je social media vormgeven
  • Je ideeën vorm geven

Naast deze stappenplannen krijg jij het ‘Logo Stappenplan Checklist’

EN je krijgt advies via Zoom, te boeken via Calendly.

 

(Dit adviesgesprek kost los geboekt even veel)

 

Gratis advies?

Veel op het internet is gratis; gratis workshops, gratis tutorials, gratis webinars, gratis boeken, gratis programma’s, gratis tips, verzin het maar, het is gratis te vinden. Op deze site vind je ook gratis informatie om jou te helpen. Persoonlijk advies is haast nooit toegevoegd bij al die gratis aanbiedingen, je moet het helemaal zelf doen tenzij je gaat voor een high-end product achter de gratis producten wat vaak over de duidend euro kost.

Bij Mijn Media Design krijg je bij afname van de stappenplannen een half uur advies via Zoom (beetje uitloop prima) die je zelf kunt boeken via Calendly. Wat in de stappenplan artikelen staat is erg waardevol, het zijn stappen die designers en marketeers zelf toepassen.

Alleen advies nodig?

Voor 29,00 euro krijg jij advies via Zoom, te boeken via Calendly, bij lastige planning van een datum, neem contact op. Boek jouw Zoom sessie hier. Je krijgt vóór aanvang van de sessie een betaal link, na betaling vindt de sessie op afgesproken tijdstip plaats. Houd de sociale Media in de gaten om kans te maken op een gratis sessie!

De techniek

De techniek achter design programma’s of bijvoorbeeld WordPress daar gaat Mijn Media Design niet diep op in, bijvoorbeeld vragen over een specifieke WordPress plugin of builder. Wat je hier vindt is hoe je tot je design komt, de vormgeving van jouw media uitingen en het kader waarbinnen je gaat creëren. Mocht je hulpvragen hebben over bijvoorbeeld de techniek van WordPress dan kan ik je eventueel wel doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk als ikzelf het antwoord niet weet.

* Met de stappenplannen weet je wat en hoe jij het kan doen en je krijgt via Zoom advies.

Vormgeving door Mijn Media Design is niet inbegrepen.

Maak jouw design herkenbaar
en professioneel!

Samen met Mijn Media Design lukt het jou!

Scroll to top