Mijn media design jouw logo

Jouw Logo Design

Als je op zoek gaat naar een logo voor je bedrijf dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt een designer inschakelen, je kunt gaan kijken naar een logo generator of gewoon Paint erbij pakken ;). Voor je het weet ben je uren verder en heb je niet echt wat je zoekt. Een logo heeft een plan nodig, niet zo uitgebreid maar iets dat richting bepaald, zodat jij goed helder hebt wat je wilt.

Een logo maken is een vak

Een designer inhuren

Ook als je een logo designer inhuurt wil je een richting hebben. Als jij namelijk een beetje een idee hebt wat je wilt dan kan een designer sneller aan de slag, en dat scheelt jou.. tijd en geld. Speelt geld geen rol? Dan nog is het handig als je al een concept hebt staan zo hoeft een designer zich niet lang te verdiepen in jouw markt, waar jij zelf natuurlijk het beste vanaf weet.

Een logo generator

Super handig en goedkoop, lekker snel een logo design. Of is het misschien helemaal niet zo snel? Soms ben je uren zoet met zoeken en heb je nog steeds niks. En wat als je even Google er op na slaat, hoeveel ondernemers uit jouw branche hebben ongeveer hetzelfde logo?

Paint erbij pakken

Geen idee hoe dit programma zich ontwikkeld heeft maar ik heb er heel wat uurtjes tekeningen mee gemaakt als kind. Het geeft een afbeelding met pixels. En pixels, zoals een .jpg heeft die wil je niet. Jij hebt vector nodig! Dan kan jouw logo nog scherp op een luchtballon staan.

Jij wilt serieus aan de slag..

Dus die generator die jou een standaard logo in een .jpg of .png plaatje geeft laten we even links liggen voor wat ie is, goed voor inspiratie maar eerst wat andere stappen, zodat jij komt tot jouw media design.

Lettertje van mijn media design

Een concept voor een logo of beeldmerk

Voordat je een bedrijf begint maak je vaak een ondernemingsplan, hier kun je al veel informatie uithalen. Er zijn stappen die jij kunt nemen om tot een concept te komen waardoor je precies helder hebt wat jij voor logo wilt.

Ik maakte het DIY Logo Stappenplan

Wil jij meer informatie over de DIY Logo stappen ?

De eerste stap van het DIY Logo Stappenplan, die ik iedereen die een logo wil (laten) maken aanraad om te doen vind je hier: Logo nodig? DIY!

Volg of like Mijn Media Design

Wil jij een advies gesprek m.b.t. Jouw Design van Mijn Media Design? Boek via Calendly een 30 minuten Zoom Sessie voor 29 euro en krijg toegang tot alle Stappenplannen van Mijn Media Design!

Scroll to top