DIY logo stappenplan van mijn media design

Logo nodig? DIY logo stappenplan!

Designer te duur of kun je er geen kiezen? Do It Yourself! Iedereen kan een logo maken in deze tijd, je hoeft alleen maar een aantal stappen te volgen. Dat doe je met het Mijn Media Design DIY logo stappenplan.

Wie ben ik om als designer die graag brood verdient met ontwerpen deze stappen aan jou te presenteren? Heel simpel gezegd, ik ben nogal wat starters tegen gekomen die mij vertelde:

“Ik heb zelf lopen klungelen tot ik mijzelf gefrustreerd voelde, wat ik wilde maken kwam niet uit handen.”

“Yes, ik heb een logo gekocht via een internet.. dat totaal onscherp bleek te zijn.”

“Ik heb uren gezocht maar wat ik wil dat is er (net) niet.”

“Je hebt nu deze voorbeelden maar ik wil mijn naam veranderen dus ik hoef niet te betalen.”

“Ik heb nu een mooi logo gemaakt maar ik krijg de achterkant niet doorzichtig.”

“Ik vind dit logo mooi maar is het eigenlijk wel goed?”

“Ik heb dit kaartje laten drukken maar het is het eigenlijk net niet.”

“Ik krijg mijn logo niet mooi op Facebookposts.” 

“Mijn vorige logo duurde zo lang en ben nog niet 100% tevreden..”

En ga zo maar door..

Dit frustreert enorm. Kiezen uit drie voorbeelden of bedrijven die willen geld verdienen met plaatjes  in plaats van goede, scherpe afbeeldingen, jij wordt daarmee niet echt geholpen ook al was het goedkoop.. Graag wil ik mensen op weg helpen maar niet door zelf onder de prijs te produceren. Daarom zette ik met Leppers Design het DIY logo stappenplan op mijn website, om iedereen te kunnen helpen. Ik heb zo veel bedrijven geholpen. 

Mijn Media Design

Het idee van Mijn Media Design had ik al in 2015! Het idee had eerst een andere vorm, meer zoals een logo generator maar dat heb ik los gelaten. Ik wil ergens 100% achter staan, afwisselend werk leveren, creativiteit gebruiken en ondernemers echt helpen.

Zelf creëren

Het logo helemaal zelf creëren is geweldig om te doen. Het voortraject kost wel tijd, zoals steeds opnieuw duiken in een branche, wat ik wel super leuk vind als multipotential maar dit kost tijd. Wat als de klant zelf dit voortraject doet? Ik heb gezien en geleerd dat iedereen dit kan! 

Illustrator

Wat echt mooi werk levert is tekenen met Illustrator omdat je hiermee gemakkelijk kan blijven verbeteren en veranderen en het leid tot super scherpe tekeningen, ongeacht de grootte van het werk, het blijft schaalbaar. En wat ik ook fantastisch vind is jouw idee werkelijkheid laten worden zodat je echt blij bent met je logo. Dat kan met het DIY logo Stappenplan.

“Ik wil graag iedereen helpen”

Nu weet je waarom ik deze stappen zo heb omschreven, omdat ik graag iedereen wil helpen een passend logo te ontwikkelen en en win win aan tijd voor beide partijen.  

DIY logo Stappenplan, om zelf je logo te maken

Dit is stap 1 in het kort:

  1. Verzamel ten minste 15 logo’s die je mooi, leuk, vet of cool vindt, uit je eigen vakgebied èn daarbuiten.

Ook als je ervoor kiest om een designer alles te laten doen is het goed om deze stap 1 zelf te doen omdat je zo kunt ontdekken en laten zien wat bij jouw bedrijf past.

“Je krijgt helderheid in wat je wilt”

Wil jij een advies gesprek m.b.t. Jouw Design van Mijn Media Design? Boek via Calendly een 30 minuten Zoom Sessie voor 29 euro en krijg toegang tot alle Stappenplannen van Mijn Media Design!

Diy logo stappenplan met mijn media design

Scroll to top