Logo Nodig? Doe het zelf met een stappenplan!

Je eigen logo ontwerpen zodat je echt een persoonlijk en creatief logo krijgt? De stappen van Mijn Media Design maken je droom waar!

Designer te duur of kun je er geen kiezen? Do It Yourself! Iedereen kan een logo maken in deze tijd, je hoeft alleen maar een aantal stappen te volgen. Dat doe je met het Mijn Media Design DIY logo stappenplan.

Wie ben ik om als designer, die graag brood verdient met ontwerpen deze stappen, aan jou te presenteren? Heel simpel gezegd, ik ben nogal wat starters tegen gekomen die mij vertelde:

“Ik heb zelf lopen klungelen tot ik mijzelf gefrustreerd voelde, wat ik wilde maken kwam niet uit handen.”

“Yes, ik heb een logo gekocht via een internet.. dat totaal onscherp bleek te zijn.”

“Ik heb uren gezocht maar wat ik wil dat is er (net) niet.”

“Je hebt nu deze voorbeelden maar ik wil mijn bedrijfsnaam veranderen dus ik ga je niet betalen.”

“Ik heb een mooi logo gemaakt maar ik krijg de achterkant niet doorzichtig.”

“Ik vind dit logo mooi maar is het eigenlijk wel goed?”

“Ik heb dit kaartje laten drukken maar het is het eigenlijk net niet.”

“Ik krijg mijn logo niet goed op Facebookposts.” 

“Mijn vorige logo duurde zo lang en ik ben nog niet 100% tevreden..”

En ga zo maar door..

Dit frustreert enorm. Kiezen uit drie voorbeelden of bedrijven die geld willen verdienen met plaatjes in plaats van goede, scherpe afbeeldingen, jij wordt daarmee niet echt geholpen ook al was het goedkoop.. Graag wil ik mensen op weg helpen maar niet door zelf onder de prijs te produceren. Daarom zette ik met Leppers Design het DIY logo stappenplan op mijn website, om iedereen te kunnen helpen. Ik heb zo veel bedrijven geholpen. 

Mijn Media Design

Het idee van Mijn Media Design had ik al in 2015! Het idee had eerst een andere vorm, meer zoals een logo generator maar dat heb ik los gelaten. Ik wil ergens 100% achter staan, afwisselend werk leveren, creativiteit gebruiken en de creativiteit activeren en daarmee ondernemers echt helpen.

Zelf creëren

Het logo helemaal zelf creëren is geweldig om te doen. Het voortraject kost wel tijd, zoals steeds opnieuw duiken in een branche, wat ik wel super leuk vind als multipotential maar dit kost tijd. Wat als de klant zelf dit voortraject doet? Ik heb gezien en geleerd dat iedereen dit kan! 

Illustrator

Wat echt mooi werk levert is tekenen met Illustrator omdat je hiermee gemakkelijk kan blijven verbeteren en veranderen en het leid tot super scherpe tekeningen, ongeacht de grootte van het werk, het blijft schaalbaar. En wat ik ook fantastisch vind is jouw idee werkelijkheid laten worden zodat je echt blij bent met je logo. Dat kan met het DIY logo Stappenplan.

“Ik wil graag de creativiteit in mensen activeren en startende ondernemer aan een logo helpen.”

Nu weet je waarom ik deze stappen heb omschreven, omdat ik graag creatieve ondernemers wil helpen een passend logo te maken.  

DIY logo Stappenplan, om zelf je logo te maken

Dit is stap 1 in het kort:

 1. Verzamel logo’s.

Ook als je ervoor kiest om een designer alles te laten doen is het goed om deze stap zelf te doen omdat je zo kunt ontdekken en laten zien wat bij jouw bedrijf past.

“Je krijgt helderheid in wat je wilt”

Wil jij een Zoom Live Design sessie met Mijn Media Design waarin ik laat zien hoe jouw logo, huisstijl of website een andere look, maat of toepassing kan krijgen? Of wil jij een Coach Sessie voor tips en inspiratie? 

Bij aanschaf van DIY Start stap voor stap krijg je deze als Bonus.

Je kunt ook één stappenplan aanschaffen zonder coaching.

DIY Start Stap voor Stap

Naast een los stappenplan is er een pakket waar je alles in vindt dat je nodig hebt voor je onderneming om online reclame te maken en te verkopen. Je maakt concepten en krijgt de bronnen die je nodig hebt om zelf vorm te geven. Je zet alle informatie op 6 routekaarten.

De stappenplannen van DIY Start stap voor stap zijn zeer compleet en je krijgt er een mooie bonus bij!

Je eigen logo vormgeven 

Jouw Logo is voor de herkenning, de stempel die je drukt op al je media. DIY Logo Stappenplan is het eerste kindje van Mijn Media Design. Door deze stappen kun jij je eigen logo echt zelf maken door een concept te maken en daarna kun je het door Mijn Media Design laten vectoriseren zodat jouw logo overal scherp te zien is. Inbegrepen bij het pakket.

Je eigen website 

DIY website stappenplan

Met Mijn Media Design begin je simpel met een geheel gratis website om WordPress te leren kennen voor bijvoorbeeld jouw online Cv. Je kan met de kennis uit deze module zelf een uitgebreidere website starten met je eigen domeinnaam en provider. 

Dit stappenplan heeft een extra stap met de stappen die je kunt nemen voor ELKE website met eigen domeinnaam via een provider.

Je Socialmedia vormgeven 

DIY Socialmedia Stappenplan geeft jou een concept en handvaten om zelf je social media vorm te geven. Je maakt een keuze uit de beschikbare kanalen en maakt je eigen templates met gratis beschikbare online programma’s.

Je huisstijl ontwikkelen

Do it yourself huisstijl

Jouw huisstijl verdient aandacht! Je wilt uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Door deze stappen te volgen kun je zelf je visitekaartje en dergelijke vormgeven. Je hebt een basis om altijd op terug te vallen en een duidelijke uitstraling waardoor je in 1 oogopslag wordt herkent.

Je marketing bepalen 

DIY marketing

DIY Marketing Stappenplan geeft je inzicht en tools voor jouw online zichtbaarheid. Stap voor stap meer kennis en weten hoe jij je klanten gaat benaderen en bereiken. Een concept waar je altijd op terug kunt vallen.

Je ideeën vorm geven en uitvoeren

Het begint met FOCUS

DIY Focus Stappenplan staat boordevol informatie hoe je meer focus kunt krijgen en daarmee je ideeën en doelen vorm kunt geven en behalen. Een aanrader voor multipassionates om zo uiteindelijk met al je passies aan de slag te gaan.

De uitgebreide stappen van DIY stap voor stap zijn gemakkelijk te volgen en je krijgt er een mooie bonus bij!

Online live sessie Media Gids

De 6 stappenplannen van Mijn Media Design zit in het Start stap voor stap pakket:

 • Je logo vormgeven en scherp in beeld
 • Je huisstijl ontwikkelen en zelf maken
 • Je eigen website maken met WordPress
 • Je marketing bepalen
 • Je social media vormgeven
 • Je ideeën vorm geven

BONUS:

2X Online Design Coaching met Zoom

Wat kun je verwachten?

 • De module focus en flow helpt je vooruit.
 • De stappenplannen zijn helder en duidelijk omschreven.
 • Ik laat je weten wat goed is aan jouw designs.
 • Ik laat je weten wat beter kan.
 • Je kunt vragen verzamelen en in de coach sessie stellen.
 • Je kunt Live design aanvragen.
 • Korte vragen krijg je beantwoordt via de mail.
 • Je bespaart je eigen tijd en de tijd van het voorwerk door andere.

Vooral als je nog geen logo hebt of je wilt meer variaties van je logo, vectoriseren is inbegrepen. Dit is een scherp logo bestand dat je nodig hebt voor je media.