Over Mijn Media Design

Mijn Media Design is opgestart om (startende) ondernemers te coachen op het gebied van vormgeven en marketing. Media is een breed begrip, het gaat om alles wat je doet om je bedrijf te promoten. Het begin van Mijn Media Design is gemaakt met: DIY logo stappenplan, kleine stappen om tot een scherp en schaalbaar logo te komen. Dit is aangevuld met andere stappen die jij kunt doen om als ondernemer media te creëren, media die werkt omdat jij een gericht concept hebt.

Je hebt als startende ondernemer veel te doen. Een vaak onderschatte taak is het neerzetten van jouw huisstijl; je logo, je website, je visitekaartje of bijvoorbeeld een PDF maken als weggever. Je wilt goed voor de dag komen vanaf de start, dit vraagt om een concept, anders heb je geen kaders voor jezelf en vlieg je alle kanten op en dat kost jouw kostbare tijd. 

De rode draad van Mijn Media Design: Vormgeven, Coachen en op afstand Assisteren

Illustratie Leppers Design

De dots verbinden en je hebt de rode draad

Wat ik in het verleden met plezier heb gedaan, mijn dots, zijn samengebracht met Mijn Media Design: 

  • Afdeling Assistent/secretaresse
  • Pedagogische kennis
  • Media Design Opleiding 
  • Leppers Design
  • Technische telefonische klanten ondersteuning
  • User Experience Design
  • Online Marketing
  • 365 opleiding & Business Tribe
  • NLP opleiding

Door Mijn Media Design kun jij als ondernemer zelf stappen zetten en daarnaast zal een designer met je mee kijken en je op afstand eventueel bijsturen. Zodat wat jij mooi vindt ook goed overkomt en dat wat je in je hoofd hebt ook echt zo gemaakt kan worden.

Gemakkelijk een mooi design met een design coach

Met Mijn Media Design coach ik jou om jouw eigen media vorm te kunnen geven! Daarnaast kan ik je helpen om het net even wat mooier, passender, creatiever of kloppend te maken of technisch beter te laten werken. 

Als jij wilt besparen, dan heb je er wel zelf iets voor te doen! Mijn Media Design helpt je met DIY Stappenplannen en Coaching 🙂

Meer over Mijn Media Design

Media Ervaring

De meest voorkomende media platformen/ sociale media waar ik ervaring mee heb en jou mee kan helpen:

De programma’s

Waar ik veel mee werk en waar ik jou mee kan helpen:

<< Tradedoubler 3220445 >>
Photoshop, Illustrator, Indesign, Spark, After Affects, Premiere Pro en XD
Ervaring als Zoom host met breackouts etc.
Diverse builders zoals Divi, Site Origin en Elementor

De ingrediënten voor een mooie samenwerking via de DIY Stappenplannen en met Coaching via Zoom.

Gratis Coach call?

Vul je gegevens in en je krijgt een gratis coach call om kennis te maken

Waar wil je advies voor?