Over Mijn Media Design

Je hebt als startende ondernemer veel te doen. Een vaak onderschatte taak is het neerzetten van jouw huisstijl; je logo, je visitekaartje en bijvoorbeeld een PDF template. Een logo gemaakt met generator met helaas weinig bewerkbare jpg’s, of dat komt wel en dan ineens moet het vlug vlug. Je wilt goed voor de dag komen vanaf de start, dit vraagt om een concept, anders heb je geen kaders voor jezelf en vlieg je alle kanten op en dat kost tijd.

Mijn media design is opgestart om startende ondernemers te helpen op het gebied van media. Media is een breed begrip, het gaat om alles wat je doet om je bedrijf te promoten. Het begin van Mijn Media Design is gemaakt met: DIY logo stappenplan, kleine stappen om te een professioneel logo te komen. Dit zal worden aangevuld met andere stappen die jij kunt doen om als ondernemer media te creƫren, media die werkt omdat jij consistent bent in jouw uitingen.

Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn, juist niet. Alleen plannen maken is wellicht juist een obstakel. Een eerste stap zet vaak aan tot meer. Als jij je logo hebt kun je bijvoorbeeld de rest van je media zoals je website hierop aanpassen qua kleur, lettertype en stijl.

Het idee van Mijn Media Design lag al jaren op de planken. Eerlijk gezegd omdat ik vaak klanten tegen kwam die weinig tot geen budget hadden. Dan kun je als ondernemer deze mensen doorverwijzen om op zoek te gaan naar een designer die net start, een vrijwilliger, logo generator, iemand in India, noem iets geks maar wat nu als jij als ondernemer gewoon zelf stappen zet? Zo weet je zeker dat jij niet wordt genoodzaakt om te kiezen uit 3 logo’s die iemand onder je neus drukt voor de hoofdprijs, inclusief een toeslag voor veranderingen.

Ben je nu van plan om een miljoenen bedrijf te lanceren of ga je voor een leuk hobby bedrijf, Welkom šŸ˜‰

Wilma Leppers, oprichter van Mijn Media Design

Mijn Media Design is opgericht door Wilma Leppers. Ik wens je veel ontwerp plezier en een prachtige onderneming toe!

Dank je wel voor het bezoeken van deze website en voel je vrij om contact op te nemen via mail:

wilma@leppersdesign.nl

info@mijnmediadesign.nl