Over Mijn Media Design

Mijn Media Design is opgestart om (startende) ondernemers te coachen op het gebied van vormgeven en marketing. Media is een breed begrip, het gaat om alles wat je doet om je bedrijf te promoten. Het begin van Mijn Media Design is gemaakt met: DIY logo stappenplan, kleine stappen om tot een scherp en schaalbaar logo te komen. Dit is aangevuld met andere stappen die jij kunt doen om als ondernemer media te creëren, media die werkt omdat jij een gericht concept hebt.

Je hebt als startende ondernemer veel te doen. Een vaak onderschatte taak is het neerzetten van jouw huisstijl; je logo, je website, je visitekaartje of bijvoorbeeld een PDF maken als weggever. Je wilt goed voor de dag komen vanaf de start, dit vraagt om een concept, anders heb je geen kaders voor jezelf en vlieg je alle kanten op en dat kost jouw kostbare tijd. 

De rode draad van Mijn Media Design: Vormgeven, Coachen en op afstand Assisteren

Illustratie Leppers Design

De dots verbinden en je hebt de rode draad

Wat ik in het verleden met plezier heb gedaan, mijn dots, zijn samengebracht met Mijn Media Design: 

 • Afdeling Assistent/secretaresse
 • Pedagogische kennis
 • Media Design Opleiding 
 • Leppers Design
 • Technische telefonische klanten ondersteuning
 • User Experience Design
 • Online Marketing
 • 365 opleiding & Business Tribe
 • NLP opleiding

Door Mijn Media Design kun jij als ondernemer zelf stappen zetten en daarnaast zal een designer met je mee kijken en je op afstand eventueel bijsturen. Zodat wat jij mooi vindt ook goed overkomt en dat wat je in je hoofd hebt ook echt zo gemaakt kan worden.

Gemakkelijk een mooi design met een design coach

Met Mijn Media Design coach ik jou om jouw eigen media vorm te kunnen geven! Daarnaast kan ik je helpen om het net even wat mooier, passender, creatiever of kloppend te maken of technisch beter te laten werken. 

Als jij wilt besparen, dan heb je er wel zelf iets voor te doen! Mijn Media Design helpt je met DIY Stappenplannen en Coaching 🙂

Meer over Mijn Media Design

Het idee van Mijn Media Design lag al jaren op de planken. Eerlijk gezegd omdat ik ondernemers tegen kwam die weinig tot geen budget over hadden en ik hen toch wilde helpen*. Dan kun je deze mensen doorverwijzen om opzoek te gaan naar een designer in opleiding, een vrijwilliger, logo generator gebruiken, iemand in India, noem iets òf je schiet er zelf bij in.

Ook zag en zie ik hele creatieve mensen dingen maken die er niet goed uit zien zoals een onscherp logo, niet passend kleur gebruik, vreemde vormen, de ‘regels’ verbreken door bijvoorbeeld tekst te stretchen. Of iets klopt gewoon niet.

* In 2020 waren er 1,1 miljoen mensen zzp’er, 13 procent van alle werkenden. Van alle zelfstandigen is 75 procent zzp’er. Het percentage huishoudens met een laag inkomen ligt een stuk hoger bij zelfstandigen. Bron: CBS mei 2021

Mijn Media Design  geeft je ondersteuning op maat voor jouw media en/of marketing activiteiten door middel van de uitgeschreven stappenplannen en persoonlijke aandacht door middel van advies & inspiratie via Zoom.

Jij doet het en je krijgt creatieve ondersteuning langs de zijlijn. Je leent als het ware mijn creatieve brein en samen creëren we mooie ideeën! 

Mijn naam is Wilma Leppers (1978), geboren en opgegroeid in Eindhoven. In 2004 moeder geworden van een knappe lieve dochter. Met een diversiteit aan diploma’s op zak en ervaring in vele branches waaronder Horeca, Onderwijs, Gemeente, Mode en Inrichting kun je mij een echte multipotential noemen. Zo noemt Emilie Wapnick, van het boek: ‘Hoe wordt je alles, voor mensen die (nog steeds) niet weten wat ze willen worden’. Het gaat over mensen die graag de diepte en de breedte in duiken, graag problemen oplossen, zich 100% inzetten en graag nieuwe dingen leren. Zo heb ik geleerd dat projectmatig werken met verschillende rollen echt bij mij past.

Wilma Leppers

Ik heb banen waar ik minder mijn creativiteit in kwijt kon, waardoor ik er ongelukkig van werd, vaarwel gezegd. Ook een reclame bureau is niet mijn place to be. Ik coach klanten liever direct.

“Gebruik een VA als het voor jou allemaal wat sneller mag.”

Onderwijzen vind ik erg leuk maar een volle klas met kinderen en elk jaar volgens het boekje de stof voorschotelen bleek ook niet mijn ding, 1 op 1 coachen wel. NLP Practioner opleiding heeft mij handvatten gegeven om jou echt te helpen. Dit is de plek waar ik al mijn kennis en kunde kan delen met jou!

Als je zelf wat minder met de computer werkt kun je een VA inschakelen, ze zijn er in alle soorten met elk hun eigen expertise. 

Creativiteit & met de computer tekenen

Het was mijn wens als kind om heel goed te leren tekenen. Vaak was ik dan ook wel een van de beste van de klas maar er veel voor oefenen vond ik saai dus dan wordt je ook niet uitmuntend en dat wil ik tegenwoordig ook niet zijn. Men kan een creatie mislukt noemen door 1 verkeerd vlekje. Dat vlekje kan je met de computer lekker snel ctrl +z-en. Perfectie is goed om los te laten, met de computer kun je toveren.

De controle op papier kon ik bereiken toen ik eenmaal Illustrator en Photoshop onder controle had. Just print it. Ik maak van twee stylen 1 nieuwe en pas bij ontwerp A zo een andere stijl toe. Deze creativiteit is mijn gift. Precies dat maken wat ik in mijn hoofd heb en creëren wat jij als klant hebt bedacht en zorgen dat het klopt met jouw missie, bedrijfs kernwaarden en brand.

 • Ik werk graag met de computer en maak nieuwe programma’s snel eigen en kan deze in Jip en Janneke taal goed aan jou uitleggen.
 • Door de jaren heen heb ik met enorm veel applicaties gewerkt en hierdoor kan ik jou helpen keuzes te maken uit alle beschikbare programma’s.
 • Mijn stijl ligt niet vast maar ik zie graag eenheid in design.

Daarnaast

 • Naast vormgeef activiteiten organiseer ik diverse bijeenkomsten en workshops, online en offline.
 • Interesse in het brein, persoonlijke ontwikkeling en een fitte lifestyle.
 • Je kunt mij ook als DJ boeken of dansen op mijn muziek mix.

Ik werk met Apple en Adobe’s creative cloud pakket. Daarnaast heb ik een Wacom teken tablet en tevens een Wacom schetsblok die pen tekeningen omzet in Vector. Het is nu alweer omslagtig als je kijkt naar de nieuwste app’s maar het blijft een leuke gadget. Een andere leuke gadget is mijn hot foil applicator waarmee ik shiny stuff kan maken. 

De office producten van Apple werken prima samen met Microsoft. 

 

Media Ervaring

De meest voorkomende media platformen/ sociale media waar ik ervaring mee heb en jou mee kan helpen:

De programma’s

Waar ik veel mee werk en waar ik jou mee kan helpen:

<< Tradedoubler 3220445 >>
Photoshop, Illustrator, Indesign, Spark, After Affects, Premiere Pro en XD
Ervaring als Zoom host met breackouts etc.
Diverse builders zoals Divi, Site Origin en Elementor

De ingrediënten voor een mooie samenwerking via de DIY Stappenplannen en met Coaching via Zoom.

Gratis Coach call?

Vul je gegevens in en je krijgt een gratis coach call om kennis te maken

Waar wil je advies voor?