Over Mijn Media Design

Je hebt als startende ondernemer veel te doen. Een vaak onderschatte taak is het neerzetten van jouw huisstijl; je logo, je visitekaartje of bijvoorbeeld een PDF maken als weggever. Een logo gemaakt met generator met helaas weinig bewerkbare jpg’s, of dat logo komt wel en dan ineens moet het vlug vlug. Je wilt goed voor de dag komen vanaf de start, dit vraagt om een concept, anders heb je geen kaders voor jezelf en vlieg je alle kanten op en dat kost tijd.

Mijn Media Design is opgestart om (startende) ondernemers te helpen op het gebied van vormgeven en marketing. Media is een breed begrip, het gaat om alles wat je doet om je bedrijf te promoten. Het begin van Mijn Media Design is gemaakt met: DIY logo stappenplan, kleine stappen om tot een professioneel logo te komen. Dit is aangevuld met andere stappen die jij kunt doen om als ondernemer media te creƫren, media die werkt omdat jij een gericht concept hebt.

Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn, juist niet. Alleen plannen maken is een obstakel, je hebt het te doen. Een eerste stap zet vaak aan tot meer. Als jij je logo hebt kun je de rest van je media, zoals je website, hierop aanpassen qua kleur, lettertype en stijl.

Goedkoop en kwaliteit?

Het idee van Mijn Media Design lag al jaren op de planken. Eerlijk gezegd omdat ik vaak klanten tegen kwam die weinig tot geen budget hadden. Dan kun je als ondernemer deze mensen doorverwijzen om op zoek te gaan naar een designer in opleiding, een vrijwilliger, logo generator, iemand in India, noem iets maar wat nu als jij als ondernemer gewoon zelf stappen zet? Daarnaast kijk ik met je mee zodat wat jij mooi vindt ook professioneel overkomt.

Wilma Leppers, oprichtster van Mijn Media Design foto Chantal Derksen

Mijn naam is Wilma Leppers, ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven en van het jaar 1978. Ik ben in 2004 moeder geworden. Met een diversiteit aan diploma’s op zak en ervaring in vele branches waaronder Horeca, Onderwijs, Gemeente, Mode en Inrichting kun je mij een echte multipotential noemen. Zo noemt Emilie Wapnick van het boek ‘Hoe wordt je alles’ mensen die graag de diepte en de breedte in duiken, graag problemen oplossen, zich 100% inzetten en graag nieuwe dingen leren. Zo heb ik geleerd dat projectmatig werken met verschillende rollen echt bij mij past.

Snel & kwaliteit

Mocht je interesse hebben om mij als VAM (Virtual Assistent Media) in te huren voor ondersteuning op maat voor jouw media en of marketing activiteiten dan is dat mogelijk.

Gebruik een VA zodat het voor jou allemaal wat sneller gaat.

Mijn vaardigheden:

Allereerst: ik werk met Apple en de office producten van Apple, deze werken prima samen met Microsoft waar ik ook veel ervaring mee heb tijdens mijn werk als Office en Afdeling Assistent & Secretaresse.

De meest voorkomende media platformen/ sociale media waar ik ervaring mee heb:

De programma’s waar ik veel mee werk:

Photoshop, Illustrator, Indesign, Spark, After Affects, Premiere Pro en XD
Ervaring als Zoom host, breackouts etc.
Diverse builders zoals Divi, Site Origin en Elementor

En verder:

  • Werk graag met de computer en met nieuwe programma’s
  • Maak nieuw programma’s snel eigen
  • Met enorm veel applicaties gewerkt
  • Ervaring op gebied van klanten service – telefonisch klantenservice medewerkster – technische problemen oplossen met internet, televisie en telefonie
  • Ook sales
  • Naast vormgeef activiteiten organiseer ik diverse bijeenkomsten
  • Interesse in persoonlijke ontwikkeling en gezonde lifestyle
  • Je kunt mij ook als DJ boeken šŸ™‚

Dank je wel voor het bezoeken van deze website, voel je vrij om contact op te nemen via:

wilma@leppersdesign.nl

Bellen of Whatsapp: 0639237923

info@mijnmediadesign.nl

Of plan een gratis online kennismaking Zoom sessie

Volg of like Mijn Media Design

Ik wens je veel ontwerp plezier en een prachtige onderneming toe!