Zelfportret

Waarom DIY & Media Coaching?

BAM! wat een grote afbeelding! Door Vector kan ik er ook wel een 2 X 2 meter poster van maken maar dat is een beetje akward met mijn eigen hoofd. Het is zo al groot genoeg om de imperfectie waar te nemen ;). Sommige projecten zijn nooit af..

De voordelen van DIY

Op verschillende pagina’s heb ik al de voordelen van DIY met Mijn Media Design beschreven:

  • Het is goedkoop.
  • Het geeft handvaten.
  • Je gaat mooie media krijgen.
  • Je kan het zelf! En je doet het toch samen.
  • Je krijgt deskundig advies en media coaching.
  • Je kunt je ontwerp laten finetunen.

Toen deze website net af was kreeg ik het idee om mezelf als VAM neer te zetten:

sorry voor de blur.. formaat verkleint

Maar wat bleek?

Ik vind het niet zo fijn om te veel tijd te besteden aan het binnen halen van design opdrachten en mezelf neer te zetten als VA, het is een verkapte secretaresse. Werk dat ik jaren deed en waar ik niet blij van werd op 40 uurige basis. Ik houd van tekenen met de computer, vrijheid en kunstzinnig bezig zijn en van duidelijke opdrachten. Door de stappenplannen creëer jij helderheid in wat je wilt en ik geef je Media Coaching voor de puntjes op de i.

Media Coaching

Omdat ik de Pabo theoretisch helemaal heb afgerond deed ik veel pedagogische kennis op. Ik kan dingen uitleggen in Jip en Janneke taal, als je mij niet begrijpt ga ik voor een andere uitleg. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan van Webdesign, Logo’s, Marketing, Sales en Persoonlijke ontwikkeling zoals NLP maar ik wil niet met maar 1 ding dag in dag uit bezig zijn. Dat kiezen is wel belangrijk als je een expert wil zijn. Ik kies er voor om een kennis deler te zijn door middel van DIY Stappenplannen en Coaching.

De Stappenplannen

Ik heb alles maar 1 keer hoeven omschrijven en jij kunt het als een handboek gebruiken. Daarnaast dus coaching, ik vertel je wat je goed doet en doe suggesties om het net even anders te doen. Ik heb veel ervaring in het doorvoeren van een huisstijl in alle media uitingen.

Wat doe ik nog meer?

  • Ik teken portretten en maak kunstzinnige media, soms een logo als uitzondering.
  • Maak vectoren van (hand) tekeningen/jpg’s.
  • Geef coaching met betrekking tot alle media topics.
  • Maak nieuwe content.

Andere passies

Naast onderwijzen en design heb ik ook andere passies en daar wil ik ook graag tijd aan besteden. Ik heb dus geen tijd om iets te doen wat vele andere ook (goedkoper) kunnen en wat jij zelf ook kunt, het hele voor proces. Dus..

Het is mijn missie om jouw creativiteit te activeren.

Jij leent mijn enorm creatieve brein, ik activeer het jouwe en samen maken we er iets moois van.

Boek een media coach sessie:

Scroll to top