Zelfportret

De Business Tribe

Als je mij persoonlijk ontmoet hebt heb je mij vast enthousiast horen vertellen over de Business Tribe. In deze post vertel ik je er wat meer over. De Tribe is opgericht door David en Arjan van 365 Succesvol samen met Frouke.

In 2020 ben ik bij de Business Tribe gegaan om meer te leren over hoe ik meer mijn passies kon vertalen in mijn werk. De opleiding van 365 Succesvol voor persoonlijke ontwikkeling deed ik al en omdat 365 Succesvol mij zo enorm veel gebracht heeft op persoonlijk vlak geloofde ik ook veel te kunnen leren van hen op zakelijk vlak.

Bibliotheek

De Tribe is een bibliotheek die netjes geordend is en waar je op verschillende manieren informatie kunt krijgen. Ze posten elke dag van de week omtrent een topic die bij de dag van de week hoort, soms een afbeelding een andere keer een video. Zo’n 1 keer per maand komt er een nieuwe learning, denk aan marketing, social media en verkoop skills. Deze learnings komen van de heren van 365 maar ook van verschillende andere ondernemers.

Remixen

Alles is een Remix. Wat ik hier vertel en laat zien heb ik uit verschillende opleidingen en soms heb ik wat van de Tribe en er mijn eigen ding van gemaakt. Bij Mijn Media Design gaat het om creëren en het activeren van jouw creativiteit. Dat is iets anders dan een tutorial volgen en er eigenlijk nog steeds niks van snappen

Voor mij kwam de Tribe de eerste keer via een digitaal boekje voorbij met de grootste fouten en daarmee lessen van David en Arjan: OEPS!

Het duurde even voordat ik het voorbij zag komen maar op een bepaald moment werd er een webinar aangekondigd dat toepasselijk: Never waste a Good crisis heette. Doordat ik thuis kwam te zitten vanuit horeca werk was het voor mij precies op het juiste moment gekomen.

Nu krijg je bij aanmelding een hoop extra’s en korting, en je kunt eerst hier een webinar bekijken: De ondernemers Machine

Dit is het ritme dat we in Business Tribe aanhouden:

Marketing Monday

In dit board gaat over marketingstrategieën die werken. Leer alles over branding, beïnvloeding, advertenties, social media en meer.

Tribal Tuesday

Mensen zijn sociale dieren. Jouw succes hangt vooral af van de mensen met wie je je omringt. Dit is de plek om te bouwen aan een A-team.

Working Wednesday

Krijg meer gedaan in minder tijd. Hoe produceer je goedkoper, sneller, leuker, beter? Hoe organiseer je succes en maak je meer impact?

Thriving Thursday

Werk aan je ondernemersmindset. Droom groot, ontdek oplossingen, blijf ontspannen, houd focus, denk in overvloed, leer delen en have fun.

Finance Friday

Geld is een vaardigheid. Leer hoe je assets bouwt, nieuwe verdienmodellen test, je liquiditeit gezond houdt, meer winst maakt en meer grip op je geld hebt.

Sales saturday

Maak verkopen het leukste spelletje dat je kent. Verzamel ‘ja’s’ als postzegels en ontdek alle geheimen van het eeuwenoude salesvak die nog steeds werken

Strategy Sunday

Waar ben je naar onderweg? Maak dikke plannen, creëer jouw magische visie, ontdek alle mogelijkheden en bouw aan je bedrijf van morgen.

“De topics geven je dag een start focus en we leren veel van elkaar.”

Ik houd van mixen en ik maakte in de stijl van de Business Tribe een zelfportret om gewoon wat creatief bezig te zijn.

Neem nog even een kijkje op de website van de Business Tribe en neem gerust contact met mij op als je er wat vragen over hebt.

Scroll to top